"استارتاپ یورت ۴۳" به کمک ایمنی معادن زغال آمد

"استارتاپ یورت ۴۳" به کمک ایمنی معادن زغال آمد

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمینو) در نشستی با حضور امیر ولدخانی مدیر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی ایمیدرو و هم‌بنیانگذار استارتاپ یورت ۴۳ چالش‌های معادن زغالسنگ را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایمینو، در این نشست چالش‌های پیش روی صنعت معدنکاری زغال با حضور مدیران HSEE ایمیدرو و یک استارتاپ فعال در عرصه هوش مصنوعی مورد واکاوی قرار گرفت.

حسین منصوری رئیس مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران در این نشست با اشاره به اهمیت ترویج معدنکاری هوشمند، عنوان کرد: یکی از ماموریت‌های "ایمینو" جذب ایده‌‌های جدید در راستای توسعه معدنکاری کشور است و بستر این توسعه با کمک از هوش مصنوعی امکانپذیر خواهد بود.

او در ادامه با اشاره به نقش استارتاپ‌ها در افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در هزینه‌های صنایع معدنی، یادآور شد: با توجه به اینکه ایمینو حلقه اتصال بخش معدن به نوآوری‌هاست، ایده‌های نوآورانه می‌توانند خلاهای صنعت معدنکاری را در کشور پر کنند. مخصوصا در معادن زغال که این نوآوری‌ها می‌تواند از وقوع خطرات احتمالی و زیاندهی‌ها جلوگیری کند.

امیر ولدخانی مدیر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی ایمیدرو در ادامه با اشاره به مشکلات فنی معدنکاری زغال مطرح کرد: در بسیاری از معادن زغال همواره نشت گاز حادثه‌آفرین بوده و اگر هوش مصنوعی به کمک معدنکاران بیاید، از به خطر افتادن جان معدنچیان جلوگیری و هیچ معدنی با خسارات مواجه نخواهد شد.

او افزود: ما از ایده‌های جدید در این زمینه استقبال می‌کنیم و امیدواریم استارتاپ‌ها و دانش‌بنیان‌ها راهکارهایی برای رفع مشکلات HSEE بخش معدن و صنایع معدنی شناسایی کنند و در بستر ایمینو، این نوآوری‌ها مانند خون در رگ‌های معادن و صنایع وابسته به آن جریان پیدا کند.

در ادامه این نشست نیما عطایی از بنیانگذاران استارتاپ یورت ۴۳ با بیان اینکه اینترنت اشیا می‌تواند از سلامت معدنکاران زغال محافظت کند، بیان کرد: رویکرد ما ارتقای تجهیزات، افزایش ایمنی، بهبود تعمیر و نگهداری و بالابردن کارایی است. به همین دلیل قصد داریم با استفاده از اینترنت اشیا روند معدنکاری زغال را بهبود ببخشیم.

این فعال حوزه نوآوری همچنین عنوان کرد: ما می‌توانیم استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را در معادن ترویج دهیم، همچنین نوآوری استارتاپ یورت ۴۳ نیز می‌تواند علاوه بر معادن زیرزمینی در معادن روباز هم مورد استفاده قرار بگیرد و با راه‌ حل‌های خلاقانه و هوشمند در راستای کنترل و جلوگیری از خطرات احتمالی خدمات دهد.

در پایان این نشست، با بررسی‌های صورت گرفته قرار شد ایده استارتاپ یورت ۴۳ مورد حمایت ایمینو و ایمیدرو قرار بگیر و پس از اخد استاندارد بین المللی نشان CE
و تاییدیه وزارت کار و سازمان ملی استاندارد، این طرح هوشمند در یکی از معادن کشور به صورت پایلوت پیاده شود و در صورتی که نتایج آن مثبت بود در سایر معادن زیرزمینی به ویژه معادن زغالسنگ بکار گرفته شود.

0 نظر:

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *